KEPALA MENGIRING

Newborn 16hari, ada x ibu2 yg baby suka tdur kepala mengiring bgni? Nak tau ada effect x apa2 sbab kepala baby masi lembut kn😆😆kdg risau juga sbab ada tbca klu tdur mengiring nti effect kepala gitu #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #firstmom #bantusharing

KEPALA MENGIRING
4 Balas

Anak saya 12 hari mmg kepala suka tidur mengiring mcm ni🤣 kdg2 sngaja x kacau sbb klu muak atleast dia x tertelan balik

Perkara biasa tu hehe. Kita just kerapkan tukar posisi kepala anak untuk elakkan flathead syndrome.

Kena kerapkan tukar posisi kepala baby. Jangan biarkan kepala mengiring 1sisi terlalu lama

Betulkan je balik.. spye cantik kepala baby