Hi mommy..boleh bagi cadangan utk nama baby girl bermula huruf J? For non muslim ☺️ thank u.

Nama yg sesuai dan sedap d sebut dgn nama daddy (Jerryco)

47 Balas

Jessica : Allah melihat Juanita : kemuliaan Tuhan Jovanka : Allah Maha Mulia Josephine : Tuhan akan mengabulkan Jovelyn : setajam tombak Judith : dia yang akan diberkati Juanlita : putri cantik rupawan lambang keagungan Tuhan

Jeyzmin,Jessica,Jenny,Joann,Jerrysha, Jerryka,Joanna,Julianne,Jerryna,Jerysa

jennica, jessy,jane,joey,judith,jascenda, jeneva,joy,jovie,jeanette,jessica

- Janelle - Julia - Julie - Jane - Jenifer - Judy - Jessy - Jessica

jerrelyn, jazlyn, jerryce..... (jericho)

Jordyn , janice , jaycee , judith , joandra, judy

jessica,jelisah,jucyana,jasmine,julia

Justin 👍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Jennifer, juliana, julia, jenny,

Jessy, Jasmine, Joanna, Janet