35 minggu cirit almost 3 hari dah

Nak tya normal ka cirit sampi tga hari berturut turut makan nasi pon cirit makan roti pon cirit padhal minum air suam ja siap package sakit tekak dia lepas makan ja jadi mengigil satu badan then demam terus masuk dalam selimut kena rehat tidur bangun kena berpeluh baru ok cikit xpi tetap cirit xberhenti last friday mse baru start cirit dah jumpa dktr bagi panadol dgn air garam ja pon then sbtu ok tba tba malam ahad jdi teruk sgt smpi mengigil nak buat mcm mna yea rsau baby ja xpi so far xdak trun tanda darah atau lendir yang teruk teruk xpi sebelom nak cirit tu masyaallah memang memulas angin memang sagt sgt sakit sgt xlrt and mmg rse la xdak enrgy dgn rse pening mcm nak jtuh mmg sakit abih sgla private part sbb non stop mcm air ja sorry kalo xbrapa senonoh really need help on ths #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

puan dh try g klnik lg skali dan jumpa doc check?? or scan bby jika risau?? nnti puan bgtw doc mcmne puan bgtw dkt status ni mana yg sakit apa berlaku nnti doc akn bg solution bagaimana nak rawat puan dan apa perlu di lakukan .. ..mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

Guys dh taU dh sbb suspected dengue doakn sya baby so far ok heartbeat n pergerakn smua xpi ibu ja xtau ok ka idok ni so far dmm dah kurg xpi crit still crit lgi dh kena warded so sad kena lena sorg kt snii hmm husb xley teman pulok sbb ward pompuan kt hosptl lam wah ee