Demand Susu baby

Nak tumpang tanya klau bby 1 bulan lebih kita bg susu minum kadang 1 oz n dia tidur 2/3 jam .. xpe ke ya ... Bby mmg x kuning dh lps tu bgun minum pulak 1 oz then tdo.. dia biasa minum 2 oz .. kdang 3 oz .. sbb kjut isi puting dlm mulut pun x hisap tdo jugk.. bila minum fm ni kita kira on demand jugk ke mcm mna ya .. xde pengalaman hndle fm anak sblm ni fully df... ##pleasehelp #ingintahu

2 Balas

1oz x ckup utk bby 1bulan. atleaat 2oz. x kira lh susu bdn atau fm.