Ketulan keluar semasa hamil 5 minggu

Nak tumpang tanya, ada tak yang ada pengalaman keluar ketulan darah semasa buang air, tapi tiada pendarahan lain. Adakah itu bermakna sudah gugur?

1 Balas

Hi awk. Sy haritu masa 5 minggu 5hari pun sy ada blood clot keluar. Kecik sgt. ada darah pink sikit. tp Sekali tu saja. Sy pegi clinic dr kata tu normal darah penempelan. Dr bg sy ubat duphaston 5hari. Alhamdulillah mmg sekali th je darah keluar. Selagi bleeding tu x berterusan n xde rasa sakit sengugut sy rasa okay kot. Tp utk kepastian better awk g clinic.

7d ago

baik, terima kasih. Saya dah pergi scan dekat klinik semalam. Alhamdulillah doktor kata tu mungkin darah penempelan. Dah scan semua masih ok. Semoga dipermudahkan segala urusan kita.