keluar daging

Assalamualaikum saya nak tanya..1 hb saya keluar darah mcm uzur sampai ke hari ni .and hari ni saya ade keluar ketulan daging..adakah saya gugur..saya baru 3 minggu..

keluar daging
3 Balas

tu lah saya dah g klinik..tpi doc tak nampak kantungg bby..and doc xsure dah keluar habis ke blom..sbb scan xjelas..and doc buat simple ketulan daging tu nk tgk betol2 bby atau bkn..sbb doc cek upt negetif ...

baik puan ke klinik untuk scan. kalau betul gugur Dr dapat pastikan semua dah keluar. Sy pun keguguran bulan 8/2023. Alhamdulillah semua kantung keluar sendiri tanpa perlu dicuci. semoga dipermudahkan urusan puan.

Tak pasti. Pergi klinik