5week 2 day

Nak tnye UPT masih samar2 je?? Sbb sy pakai yg clear blue pon samar. Belom test yg digital lagi.. try yg murah2 double line to samar#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

4 Balas

saya 5week da terang depend cara awak check upt waktu bila ? if pagi mungkin awak kena tunggu lagi seminggu , nk kepastian cm saya dulu terus g scan , now benda sama juga saya buat check upt samar 3 mnggu check makin terang terus scan syukur now 7w da anak no 2 ,, cuba yg murah dulu kt beli kt wtson , if double line seminggu tu naik mmg betul Awak pregnant ,, jngn risau okk rasa was2 pergi scan je tkot period awak lari macm saya ikutkn 5 mnggu tp scan ahad minggu lps scan 7w lari bnyak ,,

3w ago

ala...x lekat ye. tak pe. insyaallah ada rezeki lpas ni.

ya sisss memang kalau 5 minggu ada yg masi samar2 lagi. sis cuba lg dlm bbrp hari ya.. insyaallah terang benderang

Ada gambar UPT tu tak? Saya 5 weeks double line terang. Guna clearblue jugak

3w ago

Aah lah samar 😅 Saya pun tak berani nak kata ada ke tak. Period awak regular or irregular? Awak test selang 2 hari kalau gitu.

sy mase 5w pon samar je.. try cek lg seminggu..