Macam mane nak naikkan uri ke atas semula

Nak tnye skrg sy 25w kalau uri bawah mcm mne nak buat? Doakan sy semoga d'permudahkan b'salin dn uri b'pusing ke atas kembali🤲 #pleasehelp #ingintahu ##firstbaby #bantusharing

1 Balas

Amin sis, saya pon tgh pregnant anak first. Baru ni saya buat details scan 21 weeks. Doktor tunjuk saya punya uri pon masih kat bawah lagi. Tapi takpe doktor kata masih ada masa lagi untuk dia pusing sebelum 30 weeks ke atas. Jgn mengurut ye sis, dia akan pusing dgn sendiri nanti. Kita doa bnyk2 ye sis. Moga urusan kita dipermudahkan Allah amin🤲🏻❤️

2y ago

Sama sama kasih sis👍🏻