hai assalammualaikum semua..

Nak tnye pendapat..patot tk cek kt klinik.. Sebb sejak 3 4 bln kbelkngn ni period semkin lari dari tarikh sepatotnye berdasarkn app yg sy downdlowd..sblom² ni tepat..tp skrg smkin tiap bln smkin lmbt..pling teruk bln ni da lmbt 9 hari tp bile cek hasil -ve..ape kah patot sy tggu lambt 2 mnggu bru sy buat cek lagi?

2 Balas

Mgkn hormon sis tx pun tggu sampai sebulan kalo tx dtg gak baru test

5y ago

Trime kasih atas pendapat awa..sy tggu smpy sbln

try tunggu lagi sebulan ke tengok uzur ke tak , takpon hormon

5y ago

Baek la sy tggu ag sbln mcm mne trime kasih