Rasa diri macam tak normal je

Nak tnye normal ke mcm saya xselesa pakai seluar dalam n baju dalam..kekadang rimas sgt..duduk umah just berkemban.. dri usia kandungan 8mggu smpai skg dah 25 minggu…dah tukar yang besar sikit pun tetap sama… misi gelakan je bila sye tanya…takkan disebakan pembawakkan😔🥴#bantusharing

8 Balas

Sy dri awal prgnnt tak suka pkai sluar dlm hahaha . Skrg dah 37w 🤭 lantak lah jnji aku selesa . Rasa rimas pakai seluar dlm

10mo ago

Hahahaha sy jmpa misi sy pakai . Kalau hari lain sy mmg tk pakai . Selesa sungguh haha