Rasa diri macam tak normal je

Nak tnye normal ke mcm saya xselesa pakai seluar dalam n baju dalam..kekadang rimas sgt..duduk umah just berkemban.. dri usia kandungan 8mggu smpai skg dah 25 minggu…dah tukar yang besar sikit pun tetap sama… misi gelakan je bila sye tanya…takkan disebakan pembawakkan😔🥴#bantusharing

8 Balas

haha saya pon tk pakai spender bila kluar. bju dlam pakai laa tpi kt rumah auto smua tk pakai. kkdg gi kk nk check perut nk scan jntung bby. terselak plk ke bwah kntoi tk pakai spender 😂 malu gak la rasa tpi nsib baik nurse tk ckap apa²

9mo ago

🤣🤣🤣

Normal sis. Saya tak suka pakai seluar dalam. Satu sbb tak selesa satu lagi saya perasan kulit saya ada rashes area garisan seluar dalam tu. Nak keluar rumah jadi malas sebab kena pakai seluar dalam 😅

9mo ago

Saya tak perasan rashes tu sbb tak gatal. Maybe kulit jadi sensitif masa pregnant. Kat garisan seluar dalam tu je yg naik rashes. Peluh pun mungkin salah satu sebab. Nak sapu ubat risau pula sbb dekat dgn rahim. Jadi solusi yg terbaik saya tak pakai seluar dalam 😅

ni pun satu kerisauan kat saya. saya mmg tidur tak pakai panties dgn bra. duduk rumah pun x pakai. so bila turun tanda darah ke apa risau tak perasan.

9mo ago

Pakai seluar/ kain warna cerah sis hehe

Sy dri awal prgnnt tak suka pkai sluar dlm hahaha . Skrg dah 37w 🤭 lantak lah jnji aku selesa . Rasa rimas pakai seluar dlm

9mo ago

Hahahaha sy jmpa misi sy pakai . Kalau hari lain sy mmg tk pakai . Selesa sungguh haha

ya allah aku ingat aku sorang je tak suka pakai seluar dalam masa pregnant 🤣🤣 ramai juga rupanya.. 🤣🤣🥴🥴

Saya pun mmg klau kat rumah tak pkai,, rasanya lgi bagus tak pkai,, haha

Sama, selesa kaftan je lepastu tk pakai apa2 dalam

9mo ago

Kan… sye kat umah bkemban je… dengan cuaca panas lg…

Sama sis 😊😊😊 normal

9mo ago

Alhmdulilah kalau normal🤭