Bayi kerap batuk

Nak tnye normal ke bayi usia 3 minggu, batuk saat tidur, dan kadang muntah sikit keluar susu, ke terlebih susu? Sy tkut anak sy trsedak susu, cmne nk bt ye? Anak sy ni susah sendawa bila minum susu badan n botol,kdg sy tgk nafas anak berkahak n berbunyi, sy tny doc die ckp normal je, klu nafas laju yg tknormal, hm sy risaula#firstmom #bantusharing #SeriusTanya #ingintahu

6 Balas

kena sendawakn baby.. memg mkn masa sikit.. klu x bley, sblum bg baby tdo, ampu baby dlu dlm 20-30 min bru letakkn mngiring kt tilam..