Baby sebulan

Nak tnye baby klau mnum susu formula enfalac a+ dan bf mmg akn susah nk berak ke??

1 Balas

X. Anak sy minum Enfalac a+ okay je poo. Sehari 2 kali. Sis pantau dulu anak beberapa hari. Kalau susah juga nk membuang, kemungkinan susu x serasi dgn anak.

2y ago

ouh ye ke??sblom ank sya mnum enfalac dye ade mnum susu dutch baby...mse dye mnum susu dutch baby tu ade berak tpi x kerap sgt dye berak...lpas tu dye sembelit.tu yg sya tukar pd enfalac tgok mcm sme je...kntut bnyak tpi x berak..