Ubun² anak 4 bulan

Nak tnya ubun² anak kembung sikit mcm dlm gmba normal x ye?? #firsmom

Ubun² anak 4 bulan
4 Balas

Maaf tiada pengalaman. Dah pernah rujuk doktor? Kalau belum, rujuk doktor semasa hari checkup anak ya.

5mo ago

saya ada buat check up baby untuk anak saya masuk umur sebulan , saya ada tanya doc normal ke ubun2 ni lembut , doc ckp bahagian ubun2 lembut tu normal ,tpi klu timbul die stress dan klu ada lekuk tenggelam die kekurangan air.

sy ambik dlm article asianparents..tp better rujuk doc lbh baik

ubun2 kembung ke melengkung ke dalam ke semua kena rujuk doktor

better rujuk doctor