Keluar lendir sekali darah

Nak tnya sy baru 37w 3days pagi tadi ada keluar lendir sekali darah tapi tak banyak pun dan sekarang sy takde rasa sakit pun tapi baby aktif bergerak, perlu ke sy ke hospital segera? #babyfirst #naktahusangat

5 Balas

Hello sis. Ni pengalaman sy sndiri. Sy keluar lendir n darah pagi. Pegi check. Bukaan dah 3cm tapi tak sakit. Terus warded. Tengah malam tu contraction start 5mins. Pastu jam 5am mintak nurse check lg bukaan dh 6cm. Better pegi check ya. Sbb dh term.

1y ago

Keluar lendir n darah sikit sj. Tak kena pad pun. Masa lepas kencing, lap pakai tissue baru nampak.

Kandungan awk dh term.. better p la cek..

waktu saya dulu.. trus ke hospital

1y ago

sy xrasa sakit pun sy takut kalau p hosp dia tahan wad

Pergi hospital terus awak

terus ke hospital

1y ago

*dgn