Luka Czer..

Nak tnya spe yg pnah czer luka dy ad sikit yg blom kring lpas tu sy hri ke 17 bru ad kluar air kt tmpt luka..tpi bkan nanah..dy tgk mcm nanah tpi brair jer..tkde bau..sbab ble sy dduk trasa bisa sikit kt luka tu..lpas tu air tu msti kluar..ble bring tkde lak kluar..suami ngn kwan sy yg lpas czer tu ckap tu air bisa dri dlam kluar btol ke...ad yg brpengalaman mcm sy..#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstmom

Luka Czer..
1 Balas

saya ada dengar juga tentang ni, tapi sepatutnya dia tak berpanjangan. puan boleh dapatkan nasihat doctor atau CL.

2y ago

sy tk brpnjngn pn .bru 2 3 hri ni kne ..sy dah hri ke 17