sakit dekat kelengkang

Nak tnya saya dah 7minggu kenpa ye saya rasa sakit dekat bahagian kelangkang bile brdiri atau jalan ...nak cakap sakit sngat tak ..tak sakit sangat..and perut pon xde rasa sakit..knpe ye..ke sebab bnyk jlan ke ape..

1 Balas

dia macam rasa tulang kelengkang tu bergerak kan? nak tercabut rasanya. sy tga mengalami. dgn tulang punggung sy. sy rasa macam dah takda punggung dah bila berjalan. hahaha. katanya normal.....