Buat surat beranak anak

Nak tnya para mommies..xlama lagi sya dah nak berslin..tpi risau pula nti nak buat Surat beranak utk anak..sebab masalahnya ic husb sa Islam..tpi Kami brdua bukan Islam..Surat brnk Kristian..skrng ic husd masi dlm proses nk tukar maklumat ic..rasanya bila buat surat brnak Tu outo ikut ic bapa Ke..atau mcam mna...risau sngt dlm surt beranak Tu Islam pula agma..

1 Balas

mcm mana husband awk punya ic islam kalau dia kristian? kalau ic islam makna nya husband awk islam. dan perkahwinan awk dgn suami boleh dibubarkan. sbb islam x boleh kawin dgn kristian selagi yg penganut kristian x convert to muslim.

11mo ago

jpn ikut record buat ic. masa dia buat ic parents thick agama apa. bila thick islam, akan ikut islam.