Merah2 kat leher

Nak tnya ni ruam ke? Sy try sapu2 bedak kat sana tpi sbab pipi ank tembam dan x nmpk leher kwsn sna slalu bsah sbab peluh. Ada x tips lain utk kurangkn? #firstmom #firstmom #newmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Merah2 kat leher
11 Balas

Pergi klinik Dr KO. Anak saya kena sebijik macam ni, siap ada air kt ruam tu even bukan ekzema. doctor bagi cream sapu. 2 hari je, dah elok licin & cantik kulit anak saya. Dah pegi klinik macam², tak jalan. Pergi klinik Dr. Ko baru elok terus. Lagi satu, jangan duk kat tempat yg panas & bahang sgt. Nanti lagi banyak ruam baby.