pampers nb

nak tnya mummy2 penah guna pampers nb ni tak?? .oke tak yaa??#firstmom

pampers nb
2 Balas

pampers ni sis kan. ikut kulit anak tau. ade baby pakai ok, ade baby pakai x ok. so u kena trial and error. sama jugak dgn sabun, susu formula. semua ikut anak kite sesuai ke x. lagi 1 pampers brand ni sebenar nya mahal. dia kurang kan quantity. kalau beli brand lain mcm petpet ke drypers ke quantity 2kali ganda yg ni hrga lagi murah.