pampers nb

nak tnya mummy2 penah guna pampers nb ni tak?? .oke tak yaa??#firstmom

pampers nb
2 Balas

pampers ni sis kan. ikut kulit anak tau. ade baby pakai ok, ade baby pakai x ok. so u kena trial and error. sama jugak dgn sabun, susu formula. semua ikut anak kite sesuai ke x. lagi 1 pampers brand ni sebenar nya mahal. dia kurang kan quantity. kalau beli brand lain mcm petpet ke drypers ke quantity 2kali ganda yg ni hrga lagi murah.

Okay, boleh pakai. Tak kasar sangat, sesuai dengan nb.