CD panjang

Nak tnya mummy semua dkt sini, siapa yg CD dia panjang ?? seksa Tak nak Cari Ovulation day??? Share sini sbb before this lepas 2 minggu period still tk dpt Cari positive ovulation tapi bila CD 48 baru dpt Naik positive, and now baru lepas habis period dlm CD 9 kot2 la positive awal sikit utk cycle ni... So nak tahu la agak2 ada Tak mummy2 dkt sini pengalaman mcm ni?? #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #advicepls

1 Balas

CD saya 42hari. Saya lepas habis period terus check opk sampai lah dah nak period yg seterusnya. Bulan lepas punya saya dapat 2 kali waktu subur which ic CD19 and CD29.

3y ago

ohh okay2, in syaa Allah aminnnn 💕 Saya setahun lebih sikit dah kahwin.. ape2 moga dipermudahkan urusan kitaa aminnn💕✨