Masalah keputihan

Nak tnya mummy ii pernah x alami keputihan yang terok ketika sedang hamil? Ada apa ii Tips dak untuk hilangkanb keputihan ni? Saya dh kena sumbat ubat keputihan dgn doktor pun tu 2 kali dh x hilng ii 😂stresss gilaa😌 adehh tolong saya # firstmom

1 Balas

smela msuk trimster ke 3 ni bnyk btul smpai berketul tp tkdela smpai gatal n berbau. stiap saat kene basuh. penat kdg2. lpstu sy ad beli fefet yg viral dkt tt tu tp xpakai lg. japg nak try.. pnt jgk ni stiap min saat kene cuci .. mnum air msk pun dy kua jgk😭