Tulang rusuk sakit, 37 minggu

Nak tnya mommy2 semua. Minggu lepas scan, Dr bgtau kepala baby suda di bawah. Okay lah kan. Tapi kenapa ya tulang rusuk sy belah kiri rasa sakit.. bila sy tekan mmg terasa sakitnya. Sy tau kedudukan baby bhgian belakang badan dia dekat area rusuk kiri saya, tapi yg sy pelik, bila sy tekan betul2 sampai terasa bentuk tulang rusuk ni, terasa sakitnya. Belah kanan xda pulak. Betul2 dekat tulang rusuk bawah breast kiri sy. Dah berapa hari keadaan mcm ni, kadang tersentuh sikit pun dah terasa sakit.

1 Balas

sama la sy mase pregnant dlu 37week rse mcm tu juga, tapi nurse bgtau normal tu tanda dh xlama. tp sy cukup 40weeks bru beranak😅