Baby 1 tahun cirit birit

Nak tnya mommy² semua.. anak sya nk masuk 1 tahun sya tukar susu formula dri dutch baby ke farm fresh grow. Dulu pakai dutch baby okay je tp dh nk masuk 1 tahun dia jd sembelit then tukar.. Tapi, tiap kali bgi susu dia jd berak² cair mcm cirit birit tp x meragam xde pape.. anak active je cuma tu la.. ada yg kata tunggu 1 minggu untk susu tu serasi.. skrg baru 3 hri.. apa pendapat mommy normal ke tu ? #SeriusTanya #firstmom #firstbaby

1 Balas

anak kalau dh 1y, jgn guna dutch baby lgi. guna yg dutch lady 123. stop susu trus sis. dh 3 hari kan cirit birit. kang terhidrat pulak anak sbb kurang air. mybe susu tu xserasi dgn anak