Breastpump

Nak tnya mommy2 kat sini. If yg fully housewife ni patut tak beli breastpump. Ke nanti dulu beli seba boleh direct feeding je

1 Balas

sy fully housewife n pengalaman sy, kalau x pump, kemana2 anak kite kena bawak sama sbb x de stock susu utk kite tinggalkan anak dgn suami, atau sapa2. sy suggest awak beli, dan cuma pump skali sehari je utk stock. xperlu yg branded, sbb yg brand economy pon still berfungsi dgn baik. atau mcm sy yg x suka pump, sudah nye angkut skali anak bila kemana2.