Minum/makan jamu time pantang

Nak tnya, minum jamu elok ke? Sbb ada yg kta elok untk amalkan ada yg kata x elok lg² ada kunyit katanya cept monopos.. kalau ada yg kata elok boleh suggest jamu apa? Sbb mak suruh beli untk pantang nnti tp takot pahitt.. #firstmom

6 Balas

masa anak jaundice jgn mKN..dulu sy makan jamu afiat. satu set dgn berpantang afiat tu. jamu tu bg tenaga jugak. tp sygnya anak sy kembung makan tu. sabar jelah tak mkan jamu sy

jamu panas sis. cuba sis cari pil herba mcm nona roguy. sye guna yg tu dlu alhamdulillah ok je makan baby xdek kmbung perut.

10mo ago

ouhh baru tau jamu panas. sya ni ikutkn je org tua² baik sis tqq..

Kalau baby ade kuning jgn mkn jamu. Tu yg doc pesan dekat saya mase checkup kat kk..

klau bf anak dan kuning anak masih ada.. elakkan jamu.. benda² panas & berempah..

better elak makan or minum jamu bila anak ada jaundice..

Saya tak makan jamu