AIR PANAS UTK BANCUH SUSU

nak tnya masa kita nak bancuh susu tepung kat hsptl.. Air panas tu kita mintak dgn misi atau mmng kene sedia kn?ke kene ambik sendiri?#ingintahu #firstmom

2 Balas

Di HTJ, ambil sendiri untuk sendiri minum. Untuk susu anak, tak pasti. Yg saya tahu, HTJ = Hospital Rakan Bayi, tak benarkan bawa botol susu bagai.

1y ago

ye saya tau mmng tak dibenar kn bawa botol susu..sekiranya susu saya tak keluar mcm mna saye nak bgi anak saya minum susu..saya nak standby bawak je..sya takut nanti air susu sya tak kluar.mntak ngan misi klau misi tak layan mcm mne