Sunat baby girl

Nak tnya la mommy2 kt dlm ni. Sunat baby girl umur brp ae boleh ? Sbb saya dgr ad org kata dlm pantang boleh, lepas pantang boleh pastu ad yg kata kena tggu baby 3,4 bulan dulu. So saya keliru yg mana satu boleh. And klinik mana yg harga murah ae ? Saya bkn kedekut tapi skrg pon pkp kerja pon harap harap la jadi kena pandai save duit. Tlg siapa tahu info saya please. #First_Baby #takdepengalamanlagi

1 Balas

boleh dlm pantang. tak kisah bile2 boleh sunatkan. jgn risau tak sakit pn baby nangis kejap je lepastu ok. klinik swasta kt mne2 ade servis sunat bby girl tak lebih rm100 pn