Due di apps & due di buku pink

Nak tnya Kenapa lain due sy dalam apps dengan buku pink 🥹, dlm apps due sy 3/10, kalau di buku pink due 14/10 , last period sy 27/12/22-3/1/23 .

2 Balas

Hi sis. Apps ni guna cara kiraan hari pertama last period (LMP). Mungkin kat buku pink tu, dorang bagi jangkaan berdasarkan kiraan saiz fetus masa ultrasound scanning waktu first trimester sis. Kalau nak lebih pasti, boleh tanya nurse masa check up nanti. 😊

Sama la sis saya last period 27/12 edd tapi buku pink dengan dokter scan x beza jauh dokter scan 5/10 edd

9mo ago

Ok laa tu sikit jer beza , ape2 pun harap anak sihat