Upt test dip n tell

Nak tnya kalau mcm ni mcm mana ya ? Sbb dh seminggu sakit breast , brp hrini ni rse nk demam tpi x demam pun suam suam je bdn , date period 13/5 tpi hrini ad keluar spotting x sure spotting apa , test upt jdi cmni#bantujawab #SeriusTanya

Upt test dip n tell
2 Balas

x clear pun mmg x jelas. tggu je lps tarikh period. klau period x dtg biar je dulu utk smggu dua baru check upt. klau check upt awal sgt if period lewat kdg2 kabur or x jelas pun. if check after 2 mggu period lewat baru double line pekat

Negative