Assalamualaikum

Nak tnya kalau mcam sakit dekat2 ari2 normal ka...kejap sakit, kejap tak,,saya baru 18week

1 Balas

Waalaikumsalam sis hai saya pernah kena mcm sis ari ii kerap sakit belah kiri dan kanan bertukar ii sakit tp doktor dkt kk saya ckp benda ni normal sbb baby dh membesar jd dia bg tekanan pada rahim kita tp kalau sakit tu smp tak boleh bergerak atau nk buat apa ii tak boleh sis kena pergi hosp cepat ii tau tp insyaallah semuanya baik ii