Pantang 40hari or 44hari

Hi.. Nak tnya bese berpantang ni sis2 amik 40hri or 44hari? Dalam pntg boleh makan roti gardenia tak? Blh suggest tak air ape lgi boleh minum slain susu and milo. And ada tak yg kena buasir time pntg. Dh jmp dktr. Dktr bgtaw buasir bhgian luar.. Bese mmg kna g hospital utk buang or akan hilang sndri? #pantang #40hari or #44harii#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

44 hari better. Roti boleh makan, in fact dkt hospital pun bfast roti putih gardenia. Air jus oren pun boleh selain milo. Buasir selalu hilang tp ambil masa

better 44 hari.. mkn je roti blh je.. sy hari² sarapan roti sampai habis pantang.. air blh je minum horlicks / kopi..