Keputihan semasa pregnant

Hello nak tnya ade tak mcm sy ? semenjak prgnant nii, keputihan tuu bnyakk, dn boleh buatt sluar dalam koyakk ?? adakh tu normal atau tak ? masa bujang kputihan banyak jgk tapi tak buat sluar dlm tu koyak pn😅

2 Balas

kalau dah bnyk sampai koyak tu mcm tk normal dh sis . pegi la klinik buat test gbs . kalau positif boleh membahayakan baby

Uish mcm tak normal dah tu mommy banyak sampai boleh buat koyak. Ada rujuk doktor tak?