Scan sonobee

Hi nak tnya ada yg pernah scan dgn sonobee tak? Okay ke? Dia memang tkda doctor jaga ke? Saya wsap td dia cakap cuma sonograph je yg akan terang

3 Balas

Saya dah 3 kali scan dekat Sonobee juga. So far okay dan sangatlah clear explanation. Somehow , kalau awak ada some extra money. Boleh ja pergi pakar terus , mungkin lagi puas hati kalau Dr memang bahagian tu terangkan ☺️

Saya suggest awak pergi sonovision, dia explain sangat details. saya dah pergi sonobee 2 tempat. Btw awak area mana?

7mo ago

Maaf baru baca. Awak search je kat google

sonograph tu dktr la.

7mo ago

Bukan, dia cuma radiographer.