Scan 5D di sonobee

Nak tanya dkt sonobee ada buat scan 5D ke? Kalau ada pakej yg mana ya? Kurang jelas dgn pakej dia.

1 Balas

Ada tp saya nasihatkan pegi tgk klinik swasta yg ada buat pakej merdeka, skarang byk ada, saya buat 5D baru rm50, kalau sonobee 100+.. tp detail scan sonobee mmg murah.. awak tekan kat website dia ultrasound scan Obs gynae lepastu pilih 5D..

9mo ago

Saya duduk JB, buat dkat klinik afyaa 28w, skarang mmg byk promo merdeka, cuba awk tgk dkat instagram/fb klinik2 bdekatan