Upt 6mm & samar2

Nak tnya ad yng prnh guna upt ni tak ? mmg jenis ni sllu akn klr double line samar2 ke mcm mn ? Yng ats tu pagi kmrn , yg tgh2 tu ptg kmrn , yg bawah tu pagi tdi . tq 🤍✨ #ttc6tahun

Upt 6mm & samar2
11 Balas

upt ni mmg naik samar mcm tu sis,kalau line dia y samar tu warna pink terang sikit br boleh percaya,entahlah dulu oke je pakai y 6mm ni,yg last ni beli jd mcm tu,ramai sgt y naik samar mcm tu tp x pregnant pom..better try upt lain sis..dip ntell or beli farmasi

Jangan pakai yg jenis ni , beli dkat guardian n watson betul dan tepat , dua2 anak saya , saya pakai mcm tu , 6weeks pun dah boleh terang klau pakai guardian punya UPT

Saya pon pakai upt macam ni n jadi macam sis, nanti nak try beli brand lain plak...dip n tell atau clearblue...jadi ragu2 kan😅

Sy pkai upt ni dulu sblum pkai dip n tell utk check progression line every 2-3days. Buat hari2 x nmpk samarnya makin terang.

klu rsult mcm nie, better gne upt brand lain je.. dipntell ke clear blue ke

saya punya sis.. mula2 samar.. dh 2@4 hari terang la dia . mkin baru lg ya

mcm ade tu..tp mgkin sbb awal lagi samar2.awk da delay period?

Mcm mana boleh terdetik nk check sis? Dah try guna upt lain?

Ada rasanya ni sis tp masih awal period br nk delay ke

sis nanti update ya. sy pun guna mcmni samar2