pergerakan baby

Nak tnya.. 25 week.. Bby mmng msih slow bgrak ka.. Risau pula

1 Balas

Saya pun macam tu, baby saya bergerak slow je, saya kurang dapat rasa. Sampai nurse kk masa check perut saya cakap: "Hello baby, hello.. Hello, tidur ke? Tenang je ye anak awak ni." Tapi alhamdulillah, anak saya mmg sihat je dan bergerak dalam perut. Cuma saya yg kurang dapat rasa pergerakan dia. Saya doakan semoga anak puan juga sihat wal afiat, selamat je dalam perut tu. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye puan. Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms