Pampers NB

Nak tny mommies prepare pampers nb mcmana ya. Beli belambak pek besar terus ataw beli trial pack yg sikit² je dlu. Tq mommies #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

trial pack tu collect free sample dari website pampers je. pastu beli 1 pek besar nb. nanti baby keluar baru tambah lagi kalau perlu. pengalaman sy, baby keluar 3.25kg, pakai 1 pek nb pun cukup, pastu dah kena upgrade size S.

4mo ago

oo paham. tq mommy

kita tak tahu baby keluar besar mana, kulit baby jenis macam mana, jd better sikit utk awal2 lahir je dulu nti topup lg bila perlu..

4mo ago

kann itu yg sy pk kn juga esp bab kulit. ok tq mommy