Usia Kndgan tidak sama dgn scan

Nak tny, ada tak kes mcm sya, klu ikut preg 3 mnth, tpi scan bru 7week, kantung shja, xda baby.. #ingintahu

2 Balas

Saya pun jadi mcmtu pernah pergi tempat scan yg pertama Masa tu bagitau 6 week kemudian suruh datang lagi bulan 2 scan Dan dibagitau baby kecil 7 week je Dan jantung Tak ada..tapi scan hitam putihnya mmg tak nampak..lastnya suami ajak pergi klinik lain Alhamdulillah baby sihat jantung pun ada dah 11week 2 day dah.. better Cuba scan tempat lain jika Tak pasti..

1y ago

yeke sis semoga baik2 aje...