Usia Kndgan tidak sama dgn scan

Nak tny, ada tak kes mcm sya, klu ikut preg 3 mnth, tpi scan bru 7week, kantung shja, xda baby.. #ingintahu

2 Balas

Saya pun jadi mcmtu pernah pergi tempat scan yg pertama Masa tu bagitau 6 week kemudian suruh datang lagi bulan 2 scan Dan dibagitau baby kecil 7 week je Dan jantung Tak ada..tapi scan hitam putihnya mmg tak nampak..lastnya suami ajak pergi klinik lain Alhamdulillah baby sihat jantung pun ada dah 11week 2 day dah.. better Cuba scan tempat lain jika Tak pasti..

1y ago

yeke sis semoga baik2 aje...

sama mcm saya sepatutnya dh 3mnth tp scan baru 7week baby ada kantung ada tp jantung tkda 🙁 harap ada keajaiban utk kita sis semoga baby baik baik sahaja amin ♥️

1y ago

Eya sis, Aminn.. Semoga keajaiban berpihak pada kita.... Brpikiran +ve jk