whatsapp group

Hi nak tny ada sape sape yg buat group wassap untuk yang tgh pregnant tak ? nak join boleh sebab sini jarang bkk

2 Balas

https://chat.whatsapp.com/GcKnGbN1HRE17EjcBq2TrX kat sini semua ada. yg pregnant, yg TTC, yg dah bersalin. nak tanya apa2, tanya je, ada je yg akan tolong share info. diorang pun rajin share apa2. aktif group ni, hari2 bising, mute sesiap 🤣

3mo ago

alamak kenapa takleh eh? admin dia nama @ika mika, ada dlm TAP ni. cuba cari and minta dia masukkan dalam group

Ada group baby 2024 tapi sy tak reti macam mana nak share link group tu 😂

3mo ago

kalau saya bagi no tel saya boleh ?