Nak makan apa untuk naikkan kg baby dlm kandungan

Nak tanye momy² semua dlm mase yg terdekat ni mcm mane ye cara nak naikkan berat bdan baby yg dlm kandungan nk mkan ape ye sebab sekarang sy dah 37minggu 6hari mungkin esok dah 38minggu #ingintahu #bantusharing

2 Balas

berat baby sekarang brp? i dulu last check 1kg++ tetiba keluar 2.9kg😆. ramai kata scan tu tak accurate sgt pun. kadang boleh kecik or lagi besar dari jangkaan

Makan cheese , daging dan susu. Saya tgok org ramai suggest yg tu untuk naikkan berat baby