37w 2hari ada tak sama mcm saya

nak tanye la , mmg waktu rasa nk berak tapi taik xkluar , itu simpton nak branak ke #firs1stimemom boleh tak share pngalamn

2 Balas

Sembelit tu… sy pun mcm tu jugak kdng-².. nak beranak sakit contraction atau perut mengeras kerap, klau risau sis blh g klinik/hospital

4mo ago

Sy anak ke 3 kerap mengeras dlm 3hari, masa 37week, bila buat kerja rasa berat kat miss v.. gerak baby ok, sy g hospital cek kat PAC doc kata mild contraction then bila cek cm dh buka 3cm terus kene admit, esk pg 37week 1day 10.07am bersalin.. doc just pecahkan air ketumban. Sy tak turun apa-² tanda selain perut mengeras. Jd klau sis rasa risau better terus g hospital sbb kita tak tahu keadaan kt dlm mcm mna.. semoga urusan sis n baby dipermudahkan🩷

sama mcm sye hr ini 37w 2day sis ade saki sakit perut kang kang punggung x saye skrg rasa mcm tu sakit semua

4mo ago

ya btl sis .saya pun tggu tanda² sj ni baru pg hsptal.pinggng kdg² rasa sakit,baby aktif btl,d bwh pula rasa sakit² apa lg klu bawa berjln.nyilu d bwh tu mcm d cucuk².