sakit belakang dan bawah perut serta mengeras kerap

Nak tanya...normal ke 33 week 6 day kerap sakit belakang dgn bawah perut sampai tak leh tido malam asyik sakit je siang tak berapa malam je terasa sgt sakit dia sampai dudk tak kena semua tak kena😭 #firstpregnancy

2 Balas

hai mommy. benda tu normal je. memang bila makin sarat makin tak boleh tidur. serba tak kene. baring pun tak selesa apatah lagi duduk. stay strong okay mommy

sama lah apa yg sy rasa, 32weeks, sakit celah kelengkang dah, tdo x lena sakit pinggang dgn tulang belakang..