Assalamualaikum.

Nak tanya,klau kita minum kopi,baby jadi sembelit ya, Saya menyusu badan, Terima kasih.

5 Balas

sye start try minum kopi kosong dulu , anak ok tak sembelit and still boleh tido malam ,, lepastu bru slow2 try minum yg bersusu pulak .. kne try minum sikit dulu

6mo ago

terima kasih

bg saya tak kasi sembelit tp kasi susah tidur . ada tengok dkto explain teh / kopi sebaik bf mom jgn amal sbb effect baby susah nk tidur

wsalam, kena try & error awak, tapi kuantiti sikit je . sbb anak saya minum okay, tak pernah lagi dia sembelit ke apa.

6mo ago

terima kasih

alamak Sya minum alicafe+susu 😱 . .ada kesan ka dengan baby Sya nanti . baby 1bulan 27hari

Usia anak?

6mo ago

46 hri