Baby sembelit

Assalamualaikum, Nak tanya apa penyebab ya, baby 44 hri sembelit, baby sembelit sampai terjungkit kaki, sian sya tengok,dh urut perut dan tapak kaki, Tpi tak menjadi juga, Baby minum susu badan, Saya makan nasi dgn sayur hijau, minum air suam, makan biskut.makan buah pepaya, Boleh bantu saya , Terima kasih. #ingintahu

2 Balas

sy rasa bkn sembelit..bb bf je kan.bb Ade meneran muka sampai merah x.kdg bb meneran sbb perut berangin n kembung..lepas nyusu burp x..tu pun Salah satu

8mo ago

meneran sampai merah muka.

Jadual susu baby macam mana? Baby direct feed or bottle feed?

8mo ago

Kalau sembelit najis baby keras. Macam mana tekstur najis baby?