Mengandung nak msuk 22week..

Nak tanyak boleh tak bersama dengan suami,suami asyik minta je...tapi air dia tak masuk ke dalam lah..

4 Balas

kalau time check up doktor takde cakap tak boleh, maksudnya boleh je. cuma lepas tu monitor, kalau ada pendarahan ke cramping teruk ke etc, cepat2 jumpa doktor. boleh jadi luka je, tapi ambil langkah berjaga2, apa2 bleeding atau sakit perut yg teruk, jumpa doktor.

5mo ago

ok trima kasih

Boleh je kalau takde ape2 masalah macam bleeding. Nak buang dalam pun boleh tapi try dulu sekali tengok okay atau tak

5mo ago

ok...trima ksih

bergantung kpd kandungan. kalau xd mslh, dah 16 minggu blh lepas air masuk dlm. sy dgr Dr Raihana Efferty.

5mo ago

sama2

boleh awak. ✅