Pil Perancang

Nak tanyaaa jelahhh. Ni first time koi mkn pil perancg lepas bersalin. Andai kata dh habis sepapan makan pil tu biasa dtg period lah kann? Kalau period tak dtg kemungkinan boleh preg keee.? Mane tau aok2 sekalian ade pengalaman. Acu kabo skittt.. Nak kecam g duk hutan.

2 Balas

Bergantung pada bdn. De org mkn pil perancang xperiod langsung. De yg period mcm biasa n de yg period jd xbtoi.

Semua perancang x berkesan 100% utk elak mengandung... Chance utk pregnant tu ttap ade even 1%