shampoo / mandian

Hi. Nak tanyaa mommies, brand shampoo apa yg sesuai utk newborn? Nak bg Johnson tkot tk sesuai ke apa ke, ada cadangan tak?

19 Balas

sy beli cmpur2..tkt x sesuai yg tu nnt sy tukar yg lain..sy beli applecrumby..cetaphil baby n johnson baby jgk..johnson tu mgkin bila baby dh besar skit ke..klu nnt br lahir ingt nak bg try applecrumby or cetaphil baby dlu..

Klu sye sebamed... Dulu Guna pureen Sebab wangi.. Tapi i tengok ruam susu, ruam Panas, semua ade..i Tukar Guna sebamed Memang bersih kulit baby...Always sebamed good for baby... Mahal sikit la

Akak guna johnson sejak dari ank first 19 tahun yg lalu smp ank ke 2 dan ke 3 pun guna johnson..ok je ..skrg dah 34w ank no 4..pun dah beli set johnson..

Johson always the best. Brand anakku pureen semua mmg wangi, tp tak sesuai dgn kulit kembar sy hehe

Cetaphil Ada, Johnson pon Ada yg free from paraben SLS...asalkan takde bahan kimia yg berbahaya

Kakak sy suggest anakku untuk newborn. Dah besar skit jenama apa pon xpa.

saya guna cetaphil atau sebamed. good for all skin type, dan dr yang recommended.

4y ago

I pun sebamed..

sy try beli anakku. husband yg pilihkan sbb wangi kateny 😂😂

Anakku pun okay juga.. sebab ibu dia pun pkai sekali 🤣

Tropika brand.. bahan semula jd.. sesuai utk baby